INFORMATION FRÅN KYRKAN:

Vi förstår att det finns en allmän oro kring det rådande läget och coronaviruset. Som kyrka vill vi vara ett ljus i en orolig tid samtidigt som vi vill värna människors hälsa. Här finner du uppdaterad information om hur vi förhåller oss som kyrka.

Vi fortsätter kontinuerligt att följa utvecklingen av smittspridning av Corona/covid-19 via myndigheterna och tar deras rekommendationer på största allvar.

VÅRA GUDSTJÄNSTER

Utifrån den information som finns tillgänglig just nu så kommer vi ställa om och ha Gudstjänst online i och med direktiv från regeringen att inte samla fler än 50 personer. Info kring detta hittar du HÄR.

INFORMATION

Vi uppmanar alla, både tillfälliga besökare och du som är aktiv i församlingen på något sätt, att följa de råd som finns angående hygien och åtgärder för att hindra smittspridning. Håll dig uppdaterad med information om coronaviruset på Folkhälsomyndighetens webbplats. Här hittar du även svar på de vanligaste frågorna.  1177s hemsida kan du läsa mer om sjukdomen covid-19. Det går också att läsa den information som Pingst tillhandahåller på deras hemsida. 

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om den fortsatta utvecklingen och kommer att fortsätta följa myndigheternas beslut om situationen skulle förändras.

Senast uppdaterad: 2020-03-27 kl 15:00