BARN

BARN I PINGSTKYRKAN

I vår församling finns en hel del verksamheter för barn i olika åldrar. Välkomna att vara med!

SÖNDAGSSKOLA

I våra gudstjänster är barnen alltid med en stund i början. Sen tar våra ledare och umgåsare med sig barnen upp på Toppen (våra barnlokaler på våning 4) för egen samling med sång, bibelberättelser, smågrupper och en hel del lek. Smågrupperna delas in på detta sätt:

Lilla gruppen: förskoleåldern (från 3 år)
Mellangruppen: Förskoleklass – åk 2
Stora gruppen: åk 3 – 

Innan Gudstjänsten får ni gärna komma förbi vår incheckning. Där får barnen en namnlapp och man kan säga hej till ledarna och umgåsarna. 

NYTT PERSPEKTIV

Från och med vårterminen i årskurs 5 till och med högstadiet är du välkommen med på nytt perspektiv som vi har under våra Gudstjänster en gång per månad. Ni samlas vid incheckningen innan Gudstjänsten börjar och sätter er tillsammans med en ledare på läktaren. Efter predikan går ni tillsammans till ungdomslokalerna och pratar om vad som hände i Gudstjänsten, vad predikan handlade om och får möjlighet att ställa frågor.

ROYAL RANGERS (klicka för att läsa mer)

Längtar du efter en verksamhet som erbjuder mycket olika aktiviteter har du hittat rätt.
Varje torsdag 18.30 – 19.45 träffas vi.
Under vår och tidig höst är vi ute vid Öresjö där vi har vårt eget torp och under vintermånaderna och sen höst är vi i Pingstkyrkan.

SÖNDAGSHÄNG ÅK 5-9

En gång i månaden bjuder vi in er som går i årskurs 5 – 9 för olika aktiviteter i kyrkans ungdomslokaler. Vi leker, bakar, tävlar och har riktigt härligt tillsammans.

GUDSTJÄNST FÖR ALLA ÅLDRAR

Några gånger under året har vi Gudstjänst för alla åldrar. Det är då ingen söndagsskola utan barnen är med under hela gudstjänsten. Istället för en vanlig predikan blir det dessa söndagar predikan i form av drama eller dockteater så att det även ska passa barnen.  

LÄGER

I slutet av sommaren har vi ett barn och ungdomsläger. Detta är från årskurs 1 och uppåt (förskoleklass om förälder är med). Under terminerna bjuder vi in till miniläger med övernattning i kyrkan för åk 3 – 7. Är man med i Royal Rangers erbjuds man även att vara med på hajk en gång per termin.

KONTAKT

Om du vill ha mer info kring någon av dessa verksamheter kontakta Rebecka Torstensson. Kontaktuppgifter hittar du HÄR.

MER INFO

PINGST UNG
Vi är medlemmar i Pingströrelsens riksorganisation för barn- och ungdomsverksamhet. Vill du läsa mer om vad det innebär kan du göra det HÄR.

GDPR OCH POLICY FÖR HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
I maj 2018 fick vi en ny lag för personuppgiftshantering. Undrar du över hur vi ser på personuppgifter i vår barnverksamhet är du välkommen att kontakta oss.