BARN

BARN I PINGSTKYRKAN

I vår församling finns en hel del verksamheter för barn i olika åldrar. Välkomna att vara med!

SÖNDAGSSKOLA

I våra gudstjänster är barnen med en kort stund i början. Sen tar våra ledare och umgåsare med sig barnen upp på Toppen (våra barnlokaler på våning 4) för egen samling med sång, bibelberättelser, smågrupper och en hel del lek. 

Innan Gudstjänsten får ni gärna komma förbi vår incheckning. Där får barnen en namnlapp och man kan säga hej till ledarna och umgåsarna. 

ROYAL RANGERS (klicka för att läsa mer)

Längtar du efter en verksamhet som erbjuder mycket olika aktiviteter har du hittat rätt.
Torsdagar 18.30 – 19.45 träffas vi.
Under vår och tidig höst är vi ute vid Öresjö där vi har vårt eget torp och under vintermånaderna och sen höst är vi i Pingstkyrkan.

GUDSTJÄNST MED ALLA ÅLDRAR

Några gånger under året har vi Gudstjänst med alla åldrar. Det är då ingen söndagsskola utan barnen är med under hela gudstjänsten. Istället för en vanlig predikan blir det dessa söndagar predikan i form av drama eller dockteater så att det även ska passa barnen.  

LÄGER

Under terminerna bjuder vi in till miniläger med övernattning i kyrkan för åk 3 – 7. Är man med i Royal Rangers erbjuds man även att vara med på hajk en gång per termin. I slutet av sommaren försöker vi också ha ett läger för barn från årskurs 1 och äldre.

KONTAKT

Om du vill ha mer info kring någon av dessa verksamheter hittar du kontaktuppgifter HÄR.

MER INFO

PINGST UNG
Vi är medlemmar i Pingströrelsens riksorganisation för barn- och ungdomsverksamhet. Vill du läsa mer om vad det innebär kan du göra det HÄR.

GDPR OCH POLICY FÖR HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
I maj 2018 fick vi en ny lag för personuppgiftshantering. Undrar du över hur vi ser på personuppgifter i vår barnverksamhet är du välkommen att kontakta oss.