UNGDOM

CAFÉ ROBERT

Café Robert är en plats där du som är tonåring kan hänga och vara dig själv. Vi spelar pingis, dricker milkshake, käkar toast, spelar spel, dansar JustDance och träffar gamla och nya vänner. Alla är välkomna, du med!

Ingång på Spannmålsgatan, runt hörnet från huvudentrén.

Facebook: Robert

Vårt café/fritidsgård har öppet fredagar 21:00-00:00

UNG:ROBERT

Mellan kl 19:00-21:00 på fredagar har vi ungdomssamling. Vi har ungdomsmöten, gemenskapsaktiviteter, frågepanel och hemma hos där vi åker ut och besöker olika människor i kyrkan. Ungdomssamlingen är till för alla som vill vara med, man måste inte vara medlem i kyrkan. Efter ungdomssamlingen öppnar vårt café.

På sidan hittar du schemat för terminens ungdomssamlingar. Vi har en facebookgrupp där du också hittar information om vad som händer, gå gärna med i den. Ung:pingstTHN

KONFA

Konfa är till för dig som går i åttan och är nyfiken på att veta mer om kristen tro. Vi fikar, umgås, får undervisning och lär oss massor under ett läsår tillsammans. Läs mer om konfa HÄR.

INNEBANDY

På tisdagar träffas vi ett gäng på ca 20 personer och spelar innebandy. Välkommen med oavsett om du spelat innebandy förut eller inte!

Tisdagar 20:00-22:00, Polhemshallen (vid Högskolan Väst)

VÅR VISION

“Vi vill välkomna, engagera och visa Jesus för ungdomar i Trollhättan.”

SMS

Vill du veta mer? Du kan få sms om vad som händer för ungdomarna på fredagar och andra tillfällen. Lägg till dig själv i en sms-grupp genom att klicka HÄR.

MER INFO

PINGST UNG

Vi är medlemmar i Pingströrelsens riksorganisation för barn- och ungdomsverksamhet.
Vill du läsa mer om vad det innebär så kan du göra det HÄR.

FÖRÄLDRAINFORMATION
Om du är förälder till en tonåring som besöker oss, eller vill besöka oss, men du undrar vad vi egentligen gör för något – då är du välkommen till en av våra  informationsträffar där du kan få svar på dina frågor. En gång per år, under vårterminen, bjuder vi in till föräldramöte.
För att läsa mer om vad vi gör och hur vi bygger vår verksamhet så kan du läsa vårt dokument med Föräldrainformation.

GDPR OCH POLICY FÖR HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
I maj 2018 fick vi en ny lag för personuppgiftshantering. Undrar du över hur vi ser på personuppgifter i vår ungdomsverksamhet så kan du läsa mer om det HÄR.

KONTAKT
Undrar du över något så är du välkommen att höra av dig till Pernilla som är huvudansvarig för vår ungdomsverksamhet, hennes kontaktuppgifter hittar du HÄR.