UNGDOMSSAMLINGAR

Varje fredag ses vi på vår ungdomsvåning Robert och du är SÅ välkommen!!

19:00-21:00 är du välkommen på en samling där vi hittar på olika saker varje fredag. Bland annat har vi ungdomsmöten (en Gudstjänst för och med ungdomar), leker lekar, läser Bibeln tillsammans och har filmkvällar!

21:00-23:00 är våran fritidsgård Robert öppen! Robert är en plats där du som är tonåring kan hänga och vara dig själv. Vi spelar pingis, spelar spel, dansar Just Dance och träffar gamla och nya vänner.  Vi har även ett enkelt utbud i vår kiosk där du kan handla.

Ingång på Spannmålsgatan, runt hörnet från huvudentrén. Fredagarna är till för dig som fyllt 13 år/har börjat sjuan fram tills du tar studenten.

KONFA

Konfa är till för dig som går i åttan och är nyfiken på att veta mer om kristen tro. Vi fikar, umgås, får undervisning och lär oss massor under ett läsår tillsammans. Läs mer om konfa HÄR.

VÅR VISION

“Vi vill välkomna, engagera och visa Jesus för ungdomar i Trollhättan.”

SMS

Vill du veta mer? Du kan få sms om vad som händer för ungdomarna på fredagar och andra tillfällen. Lägg till dig själv i en sms-grupp genom att klicka HÄR.

PINGST UNG

Vi är medlemmar i Pingströrelsens riksorganisation för barn- och ungdomsverksamhet.
Vill du läsa mer om vad det innebär så kan du göra det HÄR.

GDPR OCH POLICY FÖR HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
I maj 2018 fick vi en ny lag för personuppgiftshantering. Undrar du över hur vi ser på personuppgifter i vår ungdomsverksamhet så kan du läsa mer om det
HÄR.

KONTAKT
Undrar du över något så är du välkommen att höra av dig till någon av kyrkans pastorer så hjälper de dig med dina frågor, deras kontaktuppgifter hittar du
 HÄR.