LÄGERINFORMATION

Nu är sommaren här och det betyder att snart börjar vårt årliga läger på Gräfsnäs för barn och ungdomar!
Plats: Gräfsnäs lägergård utanför Sollebrunn
Datum: Barn 14-17/8 Ungdom 13-17/8
Observera att lägret i år är tis-lör v.33
För: Dig som börjar åk 1 efter sommaren.
Ungdom: Om du börjar 7:an till hösten är du ungdom
Sista anmälningsdag: 14 juli
Kostnad: Ungdom 450:- Barn 400:- Lägerförälder 200:- Barn yngre än 6 år 200:-
Syskonrabatt: Deltagare 1; full avgift, syskon; 50:- rabatt
Mer info finns när du klickar på anmälningslänken
Vi kommer även att skicka ut ett informationsmail till alla anmälda med mer information när det börjar närma sig.

BARN

Äntligen är det dags! Det som vi har väntat på hela sommaren. Barn och ungdomslägret! 4 dagar och 3 nätter med gamla och nya kompisar, lek, bad, samlingar, faddrar, kreativa grupper, Jesus och sömn i mysiga stugor mm. Ungdomarna som är med på lägret hittar bl.a. på roliga aktiviteter åt oss på dagarna. Vi får se vad det blir i år! På samlingarna får vi berättat för oss om saker vi kan läsa om i Bibeln, vi sjunger och ber tillsammans och kanske blir det även någon tävling mm. Sedan är det mycket tid kvar för bad och lek! Följ med!

UNGDOM

Åh vad vi älskar läger! Även i år är lägret en dag extra för oss ungdomar. Woho! Det kommer bli goa dagar tillsammans med bad, samlingar, kreativitet, lek, och Jesus. Ungdomsdelen av lägret är upplagt så att vi är med på barnens samlingar men vi har också egna samlingar. De innehåller allt ifrån bastubad till lekar och undervisning. I övrigt är vi med och ger barnen ett fantastiskt läger, vi är faddrar för dem, ordnar roliga saker för dem, leker med dem. Anmäl dig redan nu, du vill inte missa dessa goa dagar med nya och gamla vänner på Gräfsnäs i sommar.

 BETALNING

Har du svårt att betala lägeravgiften vill vi inte att det ska vara ett hinder. Prata med någon av oss ledare så hittar vi en lösning. Lägeravgiften ska sättas in på bankgiro: 5101-1443 (Pingstkyrkan Trollhättan) innan lägerstarten.
Märk betalningen med ”efternamnGräfsnäs19”. Om du tror att risk finns att någon har samma efternamn som du så får du gärna lägga till förnamn också. Det går också bra att betala in avgiften via Swish, märk den på samma sätt och swisha till 123 228 5021

KONTAKT

Behöver du hjälp med anmälan eller har någon fråga, kontakta oss gärna:

Ansvarig för barnen och frågor rörande dem:
Sandra Torstensson:
sandra@trollhattanpingst.se
0738024445

Ansvarig för ungdomar och frågor rörande dem:
Pernilla Öman:
pernilla@trollhattanpingst.se
0739634025